Hajókarbantartás

Bemutatkozás


A Karsai Sport Center 1979-ben Karsai Lajos által alapított vállalkozás. Alapjaiban a szabadidő sportokat kedvelők “szolgáltatójaként” jött létre. Az elmúlt évek során az érdeklődési területeket leszűkítve, tevékenységünket egyre inkább a hajózás, ezen belül is a vitorlázás határozza meg.

Az 1992-ben megalapított vitorlás iskolánkban elsődlegesen a belvízi kishajó vezetői oktatással, vizsgára történő felkészítéssel foglalkozunk. Vállalkozásunk Balatonlellén, a BL Bavaria Yachtclub-ban működik, ahol 2009. évtől a Lellei Vitorlás Egylettel (LVE) együttműködve beindítottuk vitorlás gyerektáborainkat. 1997 óta vállalkozásunk hajózási tevékenységének másik fő irányát vitorlás és motoros hajók egész éven át tartó üzembe helyezése, karbantartása és szervizelése tölti ki.

Tavasszal mire a hajózás beindul, az általunk karbantartott hajók beüzemelését szakszerűen elvégezzük, hogy a hajótulajdonosok nyugodtan és biztonságos hajóval kezdhessék a hajózási szezont. Nyáron ellátunk minden általános karbantartási feladatot, ami hajók biztonságos üzemeléséhez szükséges. Ősszel a szezon zárásaként a hajók téliesítése, téli karbantartása következik.

Felkészítjük a hajókat a téli hónapokra úgy, hogy a téli hidegek, fagyok semmi kárt ne okozhassanak. Munkatársaink hajókhoz, vízhez, szélhez jól értenek. Vallják magukról, hogy “szerencsések”, mert a munkájuk a hobbijuk, és így könnyű a feladatok megoldása. A hajók, a hajózás és az ezzel kapcsolatos tevékenységek töltik ki részünkre az egész évet.

Ha a hajóját jó kezekben akarja tudni…

Ismereteinket, tudásunkat és tapasztalatainkat nem akarjuk túlértékelni, igyekszünk mindig pontos és precíz munkáinkkal az Ön szolgálatában állni és mindent megtenni azért, hogy Ön a hajója felöl mindig nyugodt lehessen.

Karsai Gábor
Karsai Vitorlás Iskola