Hajóbérlés

Egy napos vitorlás hajó bérlet kormányossal


  • A vitorlás hajó bérleti díja: 36.000 Ft/nap. (utaslétszámtól függetlenül)
  • Szállítható személyek száma: maximum 6 fő. (a kormányoson kívül)

Az egynapos vitorlázást azoknak ajánljuk, akik szeretnének egy kellemes napot eltölteni egy hajó fedélzetén, a hajóvezetés minden felelőssége nélkül. Szeretnék magukat jól érezni és semmi mással nem törődni, mint a pihenés és kikapcsolódás. A Karsai Vitorlás Iskola munkatársai mindent megtesznek azért, hogy Ön jól érezze magát hajóink fedélzetén.

  • Ajánlott útvonal: Balatonlelle – Badacsony – Balatonlelle

Nézze meg a naplementét a Balatonról!


  • 2 órás sétavitorlázás: 25.000 Ft

Jöjjön el hozzánk egy romantikus, kora esti vitorlázásra és a nap végén tekintse meg a naplementét a Balatonról. Érezze jól magát, tegye kellemessé a nyári estéit egy feledhetetlen hajózással, amihez mi is hozzájárulunk egy pohár pezsgővel a hajó fedélzetén.

Gyakorló tréning


  • A vitorlás hajó bérleti díja gyakorló programmal: 6.000 Ft/óra. (utaslétszámtól függetlenül)
  • Szállítható személyek száma: maximum 6 fő. (az oktatón kívül)

Azon vitorlázók jelentkezését várjuk, akik a hosszabb – rövidebb kihagyás után, a kezdő alaptanfolyamokon megtanult ismereteket felfrissíteni vagy a meglévő vitorlázó alaptudásukat továbbfejleszteni akarják vagy játszadoznak a vitorlázás gondolatával. Szeretnék egyszer megtanulni és vitorlás kishajó vezetői képesítést szerezni. Majd önállóan irányítani, kormányozni egy vitorlás hajót, rövidebb és hosszabb időt vízen tölteni, túrákon részt venni családjukkal, barátaikkal. Ezt a programunkat kedvcsinálónak is szánjuk, hogy a gyakorló, ismerkedő vitorlázás résztvevőit később majd üdvözölni tudjuk vitorlás iskolánk vizsgára felkészítő egyhetes intenzív tanfolyamán és a vizsgán.